Mijn studerend en werkend leven ben ik begonnen in de gezondheidszorg. Ik heb drie jaar met veel zorg en plezier gewerkt als verpleger in een verpleegtehuis. Na een opleiding tot teamleider en een jaar in die functie te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche, waar ik acht jaar in diverse commerciƫle- en managementfuncties heb gewerkt.

Met 10 jaar werkervaring in de commerciƫle dienstverlening als lijnmanager, salesmanager en accountmanager, een afgeronde theater vakopleiding en trainingsacteursopleiding heb ik een brede basis gelegd voor het vak trainingsacteur.

Mijn opleiding tot trainingsacteur heb ik gevolgd bij Veermans. Een van de grondleggers van het trainingsacteren in Nederland. Daar was ik, naast dat ik werkte als trainingsacteur, tevens manager van de business unit Trainingsacteren.

Ik werk vanaf 2008 als fulltime trainingsacteur, (co-)trainer en coachingsacteur en ben bekend met diverse veel voorkomende theoretische modellen en inzichten, zoals:

Roos van Leary - Cialdini - Hersey & Blanchard (situationeel leidinggeven) - STAR - Kleuren van de CaluwƩ - ABC-gedrag - emotionele-/ instrumentele-/ pathologische agressie - Communicatiestijlen - Crucial Conversations - DISC - Insights - Thomas-Kilman.

TerugTrekking 2018 - Spanje en IJsland
Een TerugTrekking is een betekenisvolle duw op de rem. Vertragen. Geen telefoon, geen horloge en geen contact met thuis en werk. Een week in de natuur met in je rugzak alles wat je hiervoor nodig hebt. Ruimte om stil te staan bij dat wat je echt aandacht wil geven. Tijd om tot rust en tot doorleefde inzichten te komen. Richting en intrinsieke motivatie om je te ontwikkelen.

Begin juni staat Spanje op de agenda en eind augustus IJsland. Beide keren een groepje van maximaal 7 deelnemers.

Wil je meer weten? Mail me dan even of pak de telefoon.

ONDERV!ND - traininggames
Ik ben mede-oprichter van Ondervind. Wij ontwikkelen en begeleiden maatwerk trainingen in de vorm van een game. Kenmerkend aan een game is de vorm en werkwijze. Zo verdelen we deelnemers in teams. De teamleden werken een variatie aan inhoudelijke opdrachten en cases uit en oefenen vaardigheden met een trainingsacteur. Alle deelnemers komen zo volop aan bod en kunnen met en van elkaar leren. Kijk voor meer informatie op de website van Onderv!nd.