Ik werk voor verschillende organisaties in zowel profit- als non-profit sectoren. In verband met de privacy vermeld ik niet al mijn opdrachtgevers met naam en toenaam. Op verzoek vertel ik u natuurlijk graag meer.

"Daan heeft enorm bijgedragen aan het vergroten van de klantgerichtheid van de medewerkers van DAS. Of het nu gaat om rechtshulp, verzekeringen, sales, HRM of ICT, hij weet altijd de juiste snaar te raken bij medewerkers. Zijn workshops zetten de deelnemers aan tot nadenken over het effect van het eigen gedrag op anderen. De dubbelrol van Daan als trainer en acteur hierbij is ijzersterk en overtuigend. Hij heeft ons voorzien van vele handige tips en inzichten die we gebruiken bij het delighten van onze klanten. De vele positieve reacties van medewerkers en klanten zijn voor mij het bewijs dat zijn aanpak werkt. Complimenten!"
- Bert van Scherpenzeel, kwaliteitsmanager DAS Rechtsbijstand -

"Daan speelt een grote rol in onze gesprekstechnieken training. In de ontwikkel- en implementatiefase heeft Daan een grote bijdrage geleverd zowel door zijn ervaring als acteur als zijn ervaring met het implementeren van projecten. In de uitvoeringsfase is Daan een prettige acteur voor de cursisten om mee te werken door zijn openheid, zijn kracht om gewenst gedrag op te roepen en zijn eerlijke en opbouwende kritiek."
- Lily Brand, senior corporate recruiter Tempo-Team -

"Bij Daan vind ik de wenselijke combinatie van professionaliteit, creativiteit en resultaatgerichtheid. Tijdens de voorbereiding biedt hij aanvullend advies om tot een zo effectief mogelijke training te komen. Tijdens de training vindt Daan snel aansluiting bij de groep, biedt hij een veilige leeromgeving en zet bovenal zeer overtuigend zijn rol neer. Niet alleen als trainingsacteur, ook als co-trainer is hij een professioneel en plezierig mens om mee samen te werken. De impact van zijn rol tijdens de training is bij deelnemers na lange tijd nog aanwezig, zo blijkt uit evaluaties. En dat is een groot compliment."
- Linda de Wilt, trainer en adviseur LiN training & advies -